Modelcraft 5 darabos pipettakészlet 1 ml

Shesto
1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. május 30.
Cikkszám: SHE-POL1301

Modelcraft 5 drabos pipettakészlet 1 ml. 5x1 ml-es pipettakészlet, amely tökéletes a festékek és hígítók precíz átviteléhez és felhordásához.
A pipetták milliliteres skálával rendelkeznek a pontos mérés érdekében. Ideális modellezéshez, művészethez, kézművességhez és egyebekhez.

1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft pipettakészlet 1 ml x 5

5x1 ml-es pipettakészlet, amely tökéletes a festékek és hígítók precíz átviteléhez és felhordásához.
A pipetták milliliteres skálával rendelkeznek a pontos mérés érdekében. Ideális modellezéshez, művészethez, kézművességhez és egyebekhez.


Fecskendők és csepegtetők

A Modelcraft kollekció különféle formájú és méretű fecskendőket tartalmaz, amelyeket folyadékok, ragasztók és zsírok pontos adagolására terveztek. Ideálisan alkalmasak fájlszolgáltatás használatára, könnyen tárolhatók az eszköztárban. A sorozat a következő fecskendőket tartalmazza: 12 ml-es hajlított fúvókás fecskendő sokféle felhasználáshoz; 5 ml-es fecskendők ideálisak nagyobb mennyiségek felviteléhez; 1 ml-es fecskendő kis folyadékmennyiségekhez és a 4 db csepegtetős palack készlete.

• 5x1 ml-es pipettakészlet
• Festékek és hígítók precíz átviteléhez és felhordásához.
• Milliliteres skála a pontos méréshez

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Modelcraft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézműves, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások. .