Modelcraft 5 darabos penge készlet kézműves késhez

Shesto
1.090 Ft (858 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. április 23.
Cikkszám: SHE-PKN1711

Modelcraft 5 darabos penge kézműves késhez. Ez a klasszikus, finom hegyű penge ideális finom szögű vágáshoz, faragáshoz és maratáshoz, piercinghez, maráshoz, kaparáshoz, karcoláshoz és vágáshoz. Ezek a pengék különféle anyagokkal dolgoznak: papír, karton, műanyag, balza és fólia. Ideális kézműveseknek, modellezőknek és profiknak.

1.090 Ft (858 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft 5 darabos penge kézműves késhez

Ez a klasszikus, finom hegyű penge ideális finom szögű vágáshoz, faragáshoz és maratáshoz, piercinghez, maráshoz, kaparáshoz, karcoláshoz és vágáshoz. Ezek a pengék különféle anyagokkal dolgoznak: papír, karton, műanyag, balza és fólia. Ideális kézműveseknek, modellezőknek és profiknak.

Más pengék is elérhetők az 1. számú késekhez
PKN1710 #10
PKN1711 #11
PKN1716 #16
PKN1717 #17
PKN1767 #67
PKN1768 #68

Ezek a pengék kompatibilisek más márkákkal, beleértve az X-ACTO ®, Proedge stb.

Kések és Vágók

A Modelcraft kollekció speciális késeket és vágókat tartalmaz, amelyek sokféle alkalmazásra alkalmasak, beleértve a vágást, faragást, fűrészelést, kimarást, maratást, átszúrást, marást, kaparást, karcolást és vágást. Az egyszerű papír- vagy kártyavágásoktól a laminált műanyagok és akrilok beírásáig és vágásáig a Model Craft rendelkezik a megfelelő eszközzel a munkához.

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Model Craft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkácsolás és háztartás. javítások.