Modelcraft 3 darabos szikekészlet

Shesto
1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. április 16.
Cikkszám: SHE-PKN1003

Modelcraft 3 darabos szikekészlet. Ezek a szikék 3 különböző méretben kaphatók (kicsi, közepes és nagy), és zárrendszerrel rendelkeznek. Az acélpengéket könnyen le lehet pattintani, ha szükséges, hogy a sorban következő éles perem láthatóvá váljon. Modellezési, hobbi és kisebb barkácsolási feladatokhoz.

1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft 3 darabos szikekészlet

Ezek a szikék 3 különböző méretben kaphatók (kicsi, közepes és nagy), és zárrendszerrel rendelkeznek. Az acélpengéket könnyen le lehet pattintani, ha szükséges, hogy a sorban következő éles perem láthatóvá váljon. Modellezési, hobbi és kisebb barkácsolási feladatokhoz.

Kések és Vágók

A Modelcraft kollekció speciális késeket és vágókat tartalmaz, amelyek sokféle alkalmazásra alkalmasak, beleértve a vágást, faragást, fűrészelést, kimarást, maratást, átszúrást, marást, kaparást, karcolást és vágást. Az egyszerű papír- vagy kártyavágásoktól a laminált műanyagok és akrilok beírásáig és vágásáig a Model Craft rendelkezik a megfelelő eszközzel a munkához.

• 3 különböző méret
• A pengék lepattinthatók
• Zárórendszer

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Model Craft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkácsolás és háztartás. javítások.