Modelcraft 3 darabos rozsdamentes acél formázó szerszámkészlet

Shesto
3.690 Ft (2.906 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. május 30.
Cikkszám: SHE-PDT5197/3

Modelcraft 3 db rozsdamentes acél formázókészlet. 3 db kétvégű minőségi formázó kaparó szerszám választéka tároló tokban. Ezek a precíziós szerszámok lehetővé teszik az ellenőrzött kaparási, formázási és formázási munkát a modelleken. A 6 fejprofil különösen hasznos anyagok, például agyag, modellező anyagok, gitt, epoxi és fa töltőanyagok felhordásakor, szórásakor és kitöltésekor.

3.690 Ft (2.906 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft 3 db rozsdamentes acél formázókészlet

3 db kétvégű minőségi formázó kaparó szerszám választéka tároló tokban. Ezek a precíziós szerszámok lehetővé teszik az ellenőrzött kaparási, formázási és formázási munkát a modelleken. A 6 fejprofil különösen hasznos anyagok, például agyag, modellező anyagok, gitt, epoxi és fa töltőanyagok felhordásakor, szórásakor és kitöltésekor.

Probes & Carvers

A viaszfaragókat és szondákat fogtechnikusok és ékszerészek használják modellek faragására, formázására és formázására az öntés előtt. Ideális modellezőknek és kézműveseknek is, puha anyagokkal való használathoz szóráshoz, simításhoz, kaparáshoz és általános eltávolításhoz

• Ideális kaparáshoz, formázáshoz és formázáshoz
• Alkalmazható, tölthető és szórható is

A SHESTO Modelcraft

A SHESTO Modelcraft Collection hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Model Craft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkácsolás és háztartás. javítások.