Modelcraft 3 darabos precíziós mikro reszelő készlet

Shesto
2.390 Ft (1.882 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: SHE-PFL6000

Modelcraft 3 darabos precíziós mikro reszelő készlet. Ez a precíziós munkára tervezett mikroreszelő készlet ideális műanyagok és fémek pontos reszeléséhez. Három különböző profilt tartalmaz: lapos, félkerek és kerek. A karcsú fogantyú és él ideális olyan feladatokhoz, ahol pontosságra van szükség, és olyan területeket is elér, amelyeket a nagyobb szerszámok nem tudnak.

2.390 Ft (1.882 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft 3 darabos precíziós mikro reszelő készlet

Ez a precíziós munkára tervezett mikroreszelő készlet ideális műanyagok és fémek pontos reszeléséhez. Három különböző profilt tartalmaz: lapos, félkerek és kerek.

A karcsú fogantyú és él ideális olyan feladatokhoz, ahol pontosságra van szükség, és olyan területeket is elér, amelyeket a nagyobb szerszámok nem tudnak.

Reszelők és koptatók

A reszelő a leggyakrabban használt eszköz, amikor fémmel, fával, műanyaggal és sok más anyaggal dolgozik, ezért nagyon fontos megérteni ezen eszközök helyes kiválasztását és használatát. A gyémánt reszelők különösen alkalmasak műanyagokhoz és kisméretű modellekhez. A fémreszelők sokféle anyagon használhatók, és a reszelő helyes azonosításához 3 kritérium szükséges: A forma (keresztmetszet), a hossz és a vágás. Sokféle keresztmetszet áll rendelkezésre, de a főbbek laposak, négyzetesek, kerekek és félkerekek. A reszelő hossza a tang alatti válltól a reszelő végéig terjedő távolság. A vágás a fogak mintázatára és sűrűségére utal.

• Lapos, félkerek és kerek
• Közepes vágás
• Vékony, precíziós kialakítás a részletes munkához

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és kiegészítők átfogó választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Model Craft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletgazdagságra, pontosságra és közeli vezérlésre van szükség, mint például modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkácsolás és háztartás. javítások.