Modelcraft 3 darab precíziós fecskendő (5 ml)

Shesto
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. május 30.
Cikkszám: SHE-POL1005/3

Modelcraft 3 darab precíziós fecskendő (5 ml). Ezek az általános célú fecskendők ideálisak a nehezen hozzáférhető helyeken történő folyékony felvitelhez, valamint a színek, ragasztók és zsírok pontos adagolásához.

2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft 3 darab precíziós fecskendő (5 ml)

Ezek az általános célú fecskendők ideálisak a nehezen hozzáférhető helyeken történő folyékony felvitelhez, valamint a színek, ragasztók és zsírok pontos adagolásához.

POL1012/C: 12 ml-es hajlított fecskendő hegyével (1 db-os csomag)
POL1005/3: 5 ml-es fecskendők (3 db-os csomag)
P0L1001/3: 1 ml-es fecskendők (3 db-os csomag)

Fecskendők és cseppentő

A Modelcraft kollekció különféle formájú és méretű fecskendőket tartalmaz, amelyeket folyadékok, ragasztók és zsírok pontos adagolására terveztek. Ideálisan alkalmasak fájlszolgáltatás használatára, könnyen tárolhatók az eszköztárban. A sorozat a következő fecskendőket tartalmazza: 12 ml-es hajlított fúvókás fecskendő sokféle felhasználáshoz; 5 ml-es fecskendők ideálisak nagyobb mennyiségek felviteléhez; 1 ml-es fecskendő kis folyadékmennyiségekhez és a 4 db csepegtetős palack készlete.

• Általános célú fecskendők
• Ideális folyékony felhordáshoz nehezen elérhető helyeken
• Felhasználási lehetőségek sokasága

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Modelcraft szerszámok kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások. .

.