Modelcraft 3 darab G-alakú bilincs rögzító tappanccsal

Shesto
4.190 Ft (3.299 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. május 30.
Cikkszám: SHE-PCL1003

Modelcraft 3 darab G-alakú bilincs rögzító tappanccsal. Ezek az értékes műanyag G bilincsek könnyűek, egyszerűen használhatók, és három különböző méretben kaphatók: 20 mm, 30 mm és 35 mm. Műanyag markolattal ellátva a finom és precíz munkavégzés érdekében. Használja mágnestalppal mini satuként.

4.190 Ft (3.299 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft 3 darab G-alakú bilincs rögzító tappanccsal

Ezek az értékes műanyag G bilincsek könnyűek, egyszerűen használhatók, és három különböző méretben kaphatók: 20 mm, 30 mm és 35 mm. Műanyag markolattal ellátva a finom és precíz munkavégzés érdekében. Használja mágnestalppal mini satuként.

Befogás és munkatartás

A Modelcraft kollekcióban megtalálhatók a rögzítéshez és a munkavégzéshez szükséges eszközök, hogy minden modellkészítési és kézműves követelményt kielégítsenek. Amint azt minden tapasztalt modellgyártó tudja, elengedhetetlen, hogy a munkát biztonságosan és a megfelelő helyzetben tartsuk – különösen, ha precíziós tárgyakon dolgozik. Ha rögzíti az elemeket munka közben, biztosíthatja a pontosságot és minimalizálhatja a hibákat.

• Ideális általános munkákhoz, tartáshoz, ragasztáshoz stb
• Műanyag markolattal szerelve
• Könnyű, érzékeny tárgyak tartásához
• Használja mágnestalppal mini satuként
• Kapacitások: 20mm, 35mm, 40mm

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Model Craft eszközök kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkácsolás és háztartás. javítások.