Modelcraft 2 darab műanyag csipesz

Shesto
1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: SHE-PTW1150/2

Modelcraft 2 darab műanyag csipesz. Ezek a többcélú műanyag csipeszek ideálisak apró, kényes alkatrészek rögzítésére. A fogazott hegyek jobb fogást biztosítanak.

1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft műanyag csipesz x 2

Ezek a többcélú műanyag csipeszek ideálisak apró, kényes alkatrészek rögzítésére. A fogazott hegyek jobb fogást biztosítanak.

Csipesz

A miniatűr és mikroszkopikus alkatrészeket nehéz lehet kiválasztani, tartani és elhelyezni. A csipeszek megkönnyítik a pontos és finom kezelést. Függetlenül attól, hogy hegyes, éles vagy tompa hegyekre, normál vagy fordított működésre, antimágnesesre, hosszúra vagy rövidre van szüksége, kínálatunkban szinte minden alkalmazáshoz megfelelő modellek találhatók.

• Multi-Purpose plastic tweezers
• Serrated tips for better grip
• Ideal for holding small delicate parts & components

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Modelcraft szerszámok kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások. .