Modelcraft 2 darab maszkolószalag (10 mm x 18 m)

Shesto
2.690 Ft (2.118 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: SHE-PMA2010

Modelcraft maszkolószalag (10 mm x 18 m) x 2. Ezek a maszkoló szalagok ideálisak modellezéshez, airbrushing-hoz, művészethez, kézművességhez, hobbihoz és még kisebb barkácsolási feladatokhoz is. A szalag ragad, marad és tisztán eltávolítható. UV-sugárzással védett, így közvetlen napfényben is elfedi.

2.690 Ft (2.118 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Modelcraft maszkolószalag (10 mm x 18 m) x 2

Ezek a készítő szalagok ideálisak modellezéshez, airbrushing-hoz, művészethez, kézművességhez, hobbihoz és még kisebb barkácsolási feladatokhoz is. A szalag ragad, marad és tisztán eltávolítható. UV-sugárzással védett, így közvetlen napfényben is elfedi.

• Pontos és bonyolult maszkolás
• Nincs festékszivárgás vagy zavaró festékvonalak
• UV. védve a maszkoláshoz közvetlen napfénytől
• 6 mm szélesség
• 18 m hosszú

A SHESTO Modelcraft kollekció

A SHESTO Modelcraft kollekció hasznos, gyakran nehezen beszerezhető precíziós kéziszerszámok és tartozékok széles választékát tartalmazza, amelyek minden szerszámosládához nélkülözhetetlenek. A Modelcraft szerszámok kínálata számos olyan alkalmazást lefed, ahol részletességre, pontosságra és közeli ellenőrzésre van szükség, mint például: modellkészítés, általános hobbi és kézművesség, elektronika és fénytechnika, felújítás és restaurálás, ékszerkészítés, valamint kisebb barkács- és háztartási javítások. .