Makett bolt Váci út

VÁRUNK SZÉLES MAKETT VÁLASZTÉKUNKKAL ÉS WEBÁRAINKKAL!

  

Üzletünkben több száz MAKETT közül válogathatsz, de a WARHAMMER rajongók is megtalálják kedvenceiket legyen az 40k sereg vagy Age of Sigmar seregek.

Ha festékre van szükséged szintén óriási választékból válogathatsz: VALLEJO, REVELL és CITADEL festékek szolgálják ki a legkifinomultabb igényeket, legyen az egy makett festése vagy egy kedvenc figura. A festéshez AIBRUSH eszközöket is találsz nálunk, de óriási választékban tartunk makettező szerszámokat és festési kellékeket is.  

Itt kényelmesebben tud minket elérni, mert könnyebb a parkolás amely 30 percig ingyenesen igénybe vehető. Összekapcsolhatja a bevásárlást, egyéb teendőit az ajándék beszerzéssel. 

Térj be hozzánk és válogass kedvedre a távirányítós játékok és makettek széles választékából!

                              Nyitvatartás:                            

Hétfő-szombat: 10:00-19:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Telefon: +36-1-200-0061

Fontos! Tisztelt vásárlónk! Kérjük a zárás előtt legkésőbb 15 perccel érjen be üzletünkbe, mivel az üzlet 15 perccel a zárás előtt megkezdi a zárási folyamatot, ezért új vásárlót ezután már nem tud kiszolgálni. 10 perccel a zárás előtt a kassza automatikusan lezár, így már új eladást nem tudunk rögzíteni. A weboldalon megrendelt, kifizetett és visszaigazoltan átvehető megrendelést 5 perccel a zárás előttig tudják átvenni. Megértésüket köszönjük!

 

Mit nyújtunk Önnek!

  • Makettek széles választékával várjuk üzletünkben és webáruházunkban. Nézzen be hozzánk személyesen, vagy szemezgessen online választékunkból. Makettek kezdőknek, haladóknak, gyerekeknek, felnőtteknek. Nálunk mindenki megtalálja az érdeklődési körének megfelelőt.

  • Hosszú nyitvatartással várjuk a hét minden napján, hétfőtől vasárnapig.

  • Ha szeretné, akkor webáruházunkból is megrendelheti a terméket, amit átvehet a Váci úti Tesco Áruház kasszasorán található üzletünkben és budaörsi bemutató termünkben is, vagy akár házhoz is szállíttathatja.

 

Üzletünk címe: Tesco Váci út Hipermarket, 1138 Budapest , Gács u. 3.

Régóta keresi azt a makett boltot, ahol nemcsak makettekre, de hasznos kiegészítőkre, festékekre és egyéb alkatrészekre is bukkanhat?

Akkor az, hogy ránk talált a lehető legjobb dolog, hiszen webshopos szolgáltatásunkon túl budapesti üzletünkben személyesen is szemügyre veheti és beszerezheti a legjobb maketteket és azok kiegészítőit.

Talán még Ön is emlékszik arra az első makett autóra vagy hajóra, ami először járt a kezében.

Emlékszik arra a különleges érzésre, amikor ez az egyébként miniatűr makett járgány úgy vonta magához oszthatatlanul a figyelmét, hogy kizáródott Ön körül minden más és csak erre tudott összpontosítani.

Az apró alkatrészekre, az összeszerelés varázslatos pillanataira, a matricázásra és a nem kis kézügyességet is igénylő festésre, amivel maximumára volt tökéletesíthető a makett.

Makettezni és maketteket gyűjteni szerelem. Ezek a részletgazdag, ám összerakásában nagy figyelmet és precizitást igénylő apró járgányok olyanok, mint valódi kis trófeák, amikkel szeretünk órákat elbíbelődni, szeretjük őket gyűjteni, csereberélni vagy éppen kiállítani ott, ahol mások is megcsodálhatják őket.

Aki a makettek mellett dönt, az különleges hobbit is választ egyúttal magának, amihez pedig szüksége lesz egy olyan megbízható és termékekkel és kiegészítőkkel bőségesen felszerelt makett boltra, ahova folyton betérhet újabb és újabb „apróságok” után kutatva.

A Váci úti Tesco Áruházban megnyitott üzletünk várja mindazokat, akiket magával ragadott a makettek különleges világa.

Nálunk mindent megtalál, kezdve a makett autókon keresztül egészen a repülőkön, hajókon és harci járműveken át, de akkor is jó helyen jár, ha a világhírű Star Trek vagy Star Wars sorozat valamely makett típusú űrhajója után kutat már réges-régen.

Legyen kezdő vagy profi makettező, keressen ajándékot gyermeknek vagy felnőttnek, nálunk mindehhez talál ideális maketteket, mi több, még remek szakemberek is segítik a döntésében.

Ha még nem ismerné részleteibe menően a makettek világát, semmi ok az aggodalomra, hiszen munkatársaink bevezetik a műhelytitkokba és minden kérdésükre szívesen válaszolnak.

Segítenek kiválasztani az első makett autót vagy repülőt, esetleg a már meglévőkhöz adnak „tuning” tippeket, matricákat, festéket, finom ecseteket javasolnak, hogy minél élvezetesebbé és eredményesebbé tegyék Ön számára a makettezést.

Hétfőtől szombatig 10 és 19 óra között, míg vasárnap 10 és 18 óra között várjuk az érdeklődőket budapesti makett boltunkba.

Itt nemcsak nézelődhet a különleges makettek között, de vásárolhat is, sőt, ha már webshopunkon kiválasztotta és megrendelte a terméket, kérheti személyes átvételre a Váci úti Tesco Hipermarket kasszasorán található boltunkba, így megspórolhatja magának a postaköltséget (ha a termék nem éri el a 30 ezer forintos limitet, viszont ha eléri, akkor még a postaköltségét is mi álljuk)