M-E SBG: BATTLE OF OSGILIATH (ENGLISH)

Games Workshop
51.530 Ft (40.575 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. március 05.
Cikkszám: GW-30-70
Kétfős kezdődoboz Middle-earth Strategy Battle Game játékhoz, Mordor és Minas Tirith seregekkel. Mielőtt Mordor rettegett seregei ostrom alá vonhatnák Minas Tirithet, először Osgiliath kikötővárosát kell birtokba venniük, lehetővé téve számukra, hogy hatalmas mennyiségű készletet és harcosok légióit mozgassák. Míg Gondor trónjának gondnoka viszonylagos kényelemben marad, elküldi második fiát, Faramirt és Gondor legmegbízhatóbb harcosait, hogy védjék meg azt minden ellentmondás ellen. Ők tartják a határt, vagy a Gonosz kérlelhetetlen erői úrrá lesznek rajtuk?
51.530 Ft (40.575 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mielőtt Mordor rettegett seregei ostrom alá vonhatnák Minas Tirithet, először Osgiliath kikötővárosát kell birtokba venniük, lehetővé téve számukra, hogy hatalmas mennyiségű készletet és harcosok légióit mozgassák. Míg Gondor trónjának gondnoka viszonylagos kényelemben marad, elküldi második fiát, Faramirt és Gondor legmegbízhatóbb harcosait, hogy védjék meg azt minden ellentmondás ellen. Ők tartják a határt, vagy a Gonosz kérlelhetetlen erői úrrá lesznek rajtuk?

A Battle for Osgiliath az Ön kapuja a gyűjtéshez, a festéshez és a játékokhoz Középföldén. Lépj be ebbe az epikus csatába, és vedd át Gondor erőinek parancsnokságát, miközben elkeseredetten harcolnak hazájuk védelmében, vagy Mordor légióiért, akik a szabad népek végleg elpusztítására törekszenek. Ez a doboz 54 modellt tartalmaz két kiegyensúlyozott seregre osztva – egy jó és egy gonosz – és minden szabályt, amelyekre a Középfölde Stratégiai Harcjáték játékaihoz szükséged lehet, valamint kiegészítőket és kockákat. Ez egy teljes játék egy dobozban!


A miniatűrök

A jó erői
– Faramir™, Gondor kapitánya
– Madril, Ithilien kapitánya
– Damrod, Ithilien őrje
– 12 Minas Tirith™ harcos, nehéz páncélba öltözve, hogy megtartsák a vonalat, és különféle fegyverekkel hadonásznak
– 12 Gondor™ Rangers, akik fel vannak szerelve arra, hogy erős íjakkal vegyék ki ellenségeiket az árnyékból, mielőtt karddal és lándzsával levágnák őket


A gonosz erői
– Gothmog™, Sauron™ hadnagy, mindkettő a túlméretezett Warg™-ján van, és egy másik modell, amelyen gyalog látható
– 24 erősen páncélozott Morannon™ ork pajzsokkal és gonosz közelharci fegyverekkel
– 1 páncélozott Mordor™ Troll, hatalmas kalapácsot lengető

A látvány
– 2 szett moduláris csatasebhelyes Gondor™ romok, amelyek négy nagy darabot építenek. Kombinálhatók nagyobb szerkezetek létrehozásához is

A szabályok
Ez a doboz tartalmazza a teljes, 224 oldalas, keménykötésű Middle-earth™ stratégiai harci játékszabályokat tartalmazó kézikönyvet, amely alapvető szabályokat, útmutatókat és információkat tartalmaz a Middle-earth™ miniatűrök nyílt, narratív és párosított játékáról. Ezt a kiadást frissítettük, hogy tartalmazza a legújabb frissítéseket és egyenlegmódosításokat, így ez a legfrissebb és legteljesebb szabálykészlet. A mozgás és a harc alapvető alapjaitól kezdve az ostromgépek feltárásáig és a mágikus erők kifejtéséig minden megtalálható itt, egyszerű formátumban, megjegyzésekkel ellátott diagramokkal és fényképekkel, amelyek bemutatják a csata menetét. Gyönyörűen festett seregeket is találsz, amelyek inspirálnak!

A doboz egy 16 oldalas füzetet is tartalmaz, amely tartalmazza az összes forgatókönyvet és profilt, amelyre szüksége van ahhoz, hogy modelljeivel újraalkothassa az Osgiliath-i csatát. Négy forgatókönyv lehetővé teszi, hogy egy összekapcsolt mini kampányon keresztül játssz – Az orkok átkelve az Anduinon, a Lesben!, a Vadász vagy a Levadászott? és a Fall Back to Minas Tirith!

Tartozékok
– 12 db 6 oldalú dobókocka két színben
- Egy távolsági vonalzó
– Kétoldalas lap kilyukasztott tokenekből, amelyeket a játékban a modellek effektusainak és állapotainak jelölésére használnak.