Legions Imperialis: Dreadnought Drop Pods

Games Workshop
12.790 Ft (10.071 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: GW-03-09
12.790 Ft (10.071 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Legion Dreadnoughtokhoz olyan Drop Pod-okra van szükség, amelyek még nagyobbak, mint a Legiones Astartes gyalogosai által használt orbitális leszálló kapszulák, erősebb vázzal és erősebb motorral, amelyet a félelmetes géphéj támogatására terveztek. Ennek eredményeként ezek a páncélozott Drop Pod-ok pusztító sebességgel csapnak le, és veszélyesen meteorikus ereszkedést hajtanak végre a pályáról, hogy kiszállítsák halálos rakományukat. Ezek a tulajdonságok azt is lehetővé teszik, hogy úgynevezett Palisade Drop Pod-okká alakítsák őket, amelyek nehéz pajzsgenerátorokat tartalmaznak, amelyek bárhol bevethetők a csatatéren.

Ez a több részből álló műanyag készlet négy epikus méretű Legiones Astartes Dreadnought Drop Pod-t vagy Palisade Drop Pod-ot tartalmaz, amelyek nagy teherbírású légköri támadószállító eszközök a Legions Imperialis csatatereire. Mindegyik Drop Pod részletgazdag belsővel rendelkezik, három páncélozott ajtóval, amelyek külön-külön becsukhatók vagy lefelé nyithatók, és a benne lévő Dreadnought rámpáivá válnak. Akár ragasztó nélküli szerelvényt is használhat a csata közbeni nyitáshoz és záráshoz! Amikor Palisade Drop Podsként építik, ezt a belső teret egy kifinomult pajzsgenerátor foglalja el.

A készlet tartalma:

- 4x Dreadnought Drop Pods, amelyek ehelyett Palisade Drop Pod-ként építhetők
- 1x Legions Imperialis Legion jármű transzfer lap, amely 1130 csúszda transzfert tartalmaz

Ez a készlet 88 műanyag alkatrészt és egy transzfer lapot tartalmaz. Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk, és össze kell szerelni – javasoljuk a Citadel Plastic Glue és a Citadel Color festékek használatát.

A Dreadnought Drop Pods és a Legion Palisade Drop Pods használatának szabályai a Legions Imperialis játékaiban megtalálhatók a Legions Imperialis: The Great Slaughterben, amely külön is elérhető.