Daemons Of Slaanesh: Keeper of Secrets

Games Workshop
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 16.
Cikkszám: GW-97-06
A vadászat uralkodójaként ismert Shalaxi Helbane Slaanesh fegyvere a többi káoszisten démonai ellen. Ez a szoborszerű harcos, aki képes felismerni a Sötét Herceg ellenségeinek titkait kevert érzékszervein keresztül, ezer riválist ölt meg és még sok mást. 1 db, több részből álló műanyag figura Warhammer Age of Sigmar és Warhammer 40 000 Slaanesh sereghez. A dobozból a két figura egyikét lehet megépíteni.
Sereg/frakció
Chaos Daemons
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.

Keeper of Secrets

A Titkok Őrzője Slaanesh nagyobb démona, tökéletes harcos és a Sötét Herceg házigazdáinak varázsmestere. Négy erős végtagjuk bágyadtan mozog, miközben előrecsúsznak – csak akkor robbannak halálos mozgásba, amikor zsákmányuk elérhető.

A Titkok Őrzője Slaanesh leghatalmasabb és legveszélyesebb szolgája – kecses, gyors és végképp halálos. A csatatéren ezek a magasba tornyosuló harcosok a gyalogsági alakulatokon és a nehézpáncélosokon egyaránt át tudnak csapni a támadások hullámával. Mindegyik egy varázsló, aki képes felszabadítani a rossz varázslatokat, amelyek elcsábíthatják ellenségeiket, vagy teljesen elpusztíthatják őket, valamint egy kiváló parancsnok, aki felhatalmazza a közeli Slaanesh egységeket. Még a Warhammer Age of Sigmarban és a Warhammer 40 000-ben is használhatod.

Ez a készlet egy Titkok őrzőjét építi fel, és számos testreszabási lehetőséget kínál, beleértve a fej, a fegyverek és a karmok kiválasztását, lehetővé téve, hogy ennek a szörnyetegnek a többszörösét is felszabadítsa, miközben gondoskodik arról, hogy jól nézzenek ki.


Shalaxi Helbane


A vadászat uralkodójaként ismert Shalaxi Helbane Slaanesh fegyvere a többi káoszisten démonai ellen. Ez a szoborszerű harcos, aki képes felismerni a Sötét Herceg ellenségeinek titkait kevert érzékszervein keresztül, ezer riválist ölt meg és még sok mást.

Shalaxi Helbane egy összehasonlíthatatlan szörnyvadász. A Sötét Herceg bajnoka éppoly gyors, halálos és varázslatosan ügyes, mint a titkok rendszeres őrzője, a Sötét Herceg bajnoka olyan képességekkel rendelkezik, amelyek halálos párbajozóvá teszik a Warhammer 40 000-ben és a Warhammer Age of Sigmarban egyaránt. A vérszomjasok, a kaptári zsarnokok és a Stardrake-ek egyaránt küzdenek majd, hogy szembenézzenek haragjukkal, így remek kiegészítői lesznek Slaanesh vagy Chaos Daemons hadseregének.


Ez a készlet a Shalaxi Hellbane-t építi fel, és választható harci felszerelést tartalmaz – egy fényes égist vagy egy élő ostort.

Ez a készlet 51 műanyag alkatrészből áll, és 1 x 100 mm-es kerek alappal érkezik.