IMPERIAL KNIGHTS: KNIGHT QUESTORIS

Games Workshop
45.280 Ft (35.654 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. április 23.
Cikkszám: GW-54-15
Ez a készlet megépíthető Knight Preceptor, Canis Rex, Errant, Paladin, Warden, Gallant vagy Crusaderként – a fegyverek felcserélhetők, és tartalékként használhatók bármely más lovagkészlethez. 1 db, több részből álló, és többféleképpen összerakható műanyag Imperial Knight-ot és 1 db műanyag pilóta figurát tartalmazó doboz Warhammer 40 000 játékhoz.
45.280 Ft (35.654 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

1 db, több részből álló, és többféleképpen összerakható műanyag Imperial Knight-ot és 1 db műanyag pilóta figurát tartalmazó doboz Warhammer 40 000 játékhoz.A Knight Preceptor egy Questoris osztályú közeli erőmű. Kialakításának célja a Code Chivalric alapelveinek példája a csatában: zárja be az ellenséggel a becsületes távolságot, kellő erővel harcolja le őket, hogy tiszteletet tanúsítson lelkierejük iránt, és gyorsan és tisztán ölje meg őket a Császár nevében. Ebből a célból aratókarddal vagy mennydörgéscsillapító kesztyűvel és a ritka és félelmetes las-impulsorral vannak felfegyverkezve. Canis Rex egy figyelemre méltó Preceptor lovag, aki megmenekült a vasharcosok kínzásai elől, és azóta is vehemenciával és dühvel bünteti a káosz sarjait. Ez a több részből álló műanyag készlet tartalmazza a Knight Preceptor megépítéséhez szükséges alkatrészeket. Ez egy komoly készlet – egy teljes Imperial Knight Warden készletet tartalmaz, valamint további 37 komponenst, amelyek az alap Knightot Preceptorra fejlesztik – és opcionálisan a Preceptor Canis Rex nevű speciális készletet. Ezek a komponensek a következőképpen bonthatók fel: - Imperial Knight páncélzat komponensekből álló keret, beleértve magát a páncélt, a motorblokk-szerelvényt, a vállpárnákat, a vállízületeket, a 2 garnitúra-heraldikai készletet és egy nehéz szárat; - Imperial Knight lábelemekből álló keret, beleértve a lábszárat és a lábfejet, a tepertőt, a derékszerelvényt, a mellvédeket, a 2 előlapot, a zászlót, a billenőlemezt és a páncéllemezeket a térdhez és az ágyékhoz; - Egy birodalmi lovag fegyverváz, beleértve egy hőágyút, gyorstüzelő csataágyút, nehéz szárat, 2 alternatív előlapot és törzsegységet; - Imperial Knight Warden keret, beleértve a thunderstrike kesztyűt, a bosszúálló gatling ágyút, a páncélra szerelt iker icarus gépágyút, a páncélra szerelt rakétavetőt vasvihar, pajzstörő vagy viharlándzsa rakétadobok közül választható, olvadólapos, 3-as és billenő tányérokkal. Ezekkel a keretekkel megépítve az alapvető Imperial Knight szerkezetet kaszás lánckarddal vagy thunderstrike kesztyűvel, a következőket kell használni a Knight Preceptor befejezéséhez: - Knight Preceptor alkatrészekből álló keret, beleértve a las-impulsor szerelvényt, egyedi előlap, többfunkciós - lézer, amely közvetlenül a páncél bal eleje alá rögzíthető, egy alternatív heraldika a páncélhoz, 6 farkasfej vízköpő, egy térdvédő faragott karddal és lánccal, egy pilótafülke szerelvény – ez belefér a páncélba, és lehet nyitott a trón és a vezérlőpanelek megjelenítésére, valamint, ha úgy dönt, az ülő pilótával; egy gyalogos pilóta, aki tápegységet cipel; és egy egyedi billenő lemez és zászló, amely a Knight Canis Rexre vonatkozik.

Ez a készlet megépíthető Knight Preceptor, Canis Rex, Errant, Paladin, Warden, Gallant vagy Crusaderként – a fegyverek felcserélhetők, és tartalékként használhatók bármely más lovagkészlethez. A Knight Preceptor 250 komponensből áll, és tartalmaz egy 170 mm-es Citadella ovális alapot, egy 25 mm-es Citadella kerek alapot a gyalogos pilóta számára, valamint egy átadólapot, amely a birodalmi lovagok címerét és a Canis Rex-re jellemző heraldikát tartalmazza.