Imperial Knights: Knight Armigers

Games Workshop
23.790 Ft (18.732 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: GW-54-20
Favágó rokonaikhoz képest kicsik és mozgékonyak, az Armiger-osztályú lovagok még mindig hihetetlen erejű harci gépek. A fiatal földbirtokosok vagy alacsony születésű pilóták által irányított Armigerek mobil támaszként és kitérőkként működnek, hogy megakadályozzák a nagyobb lovagok körülvételét, és parancsokat kapnak nemes uraiktól a Helm Mechanicumon keresztül. 
Sereg/frakció
Imperial Knights
23.790 Ft (18.732 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Favágó rokonaikhoz képest kicsik és mozgékonyak, az Armiger-osztályú lovagok még mindig hihetetlen erejű harci gépek. A fiatal földbirtokosok vagy alacsony születésű pilóták által irányított Armigerek mobil támaszként és kitérőkként működnek, hogy megakadályozzák a nagyobb lovagok körülvételét, és parancsokat kapnak nemes uraiktól a Helm Mechanicumon keresztül. E fürge motorok közül az Armiger Helverinek olyan mobil fegyverplatformok, amelyek másodpercek alatt szétzúzzák az ellenséges támadást, és ikergépágyúikkal heves tűzesőt raknak le, hogy a nehézgyalogságot és a könnyű járműveket egyaránt megtámadják.

Ez a több részből álló műanyag készlet két Armiger-osztályú lovagot épít – Armiger Helverint vagy Armiger Warglaivest. Az Armiger Helverins egy nagy hatótávolságú Lord of War választás, amely létfontosságú tűztámogatást nyújthat a birodalmi lovagok seregének – vagy más birodalmi erők vándorló Freeblade századaként. Egy pár nagy hatótávolságú gépágyúval és az Ön által választott, páncélra szerelt nehéz szárral vagy meltagunnal felszerelve minden Armiger Helverin tovább testreszabható különféle csuklós pózokkal, páncélborítással és hat egyedi előlappal, amelyek nagy karpántjai révén tökéletes festési projekt. Ez a készlet War Dog Executioner vagy War Dog Huntsmen párként is összeállítható a Chaos Knights hadseregeihez.

Ez a készlet 148 műanyag alkatrészt tartalmaz, és 2 db Citadel 100 mm-es kerek alappal van ellátva. Tartalmaz egy Armiger átigazolási lapot is, amelyen a birodalmi lovagok címere látható. Ezek a miniatúrák festetlenek és összeszerelést igényelnek – javasoljuk a Citadel műanyag ragasztó és a Citadel festékek használatát.