Hubsan

A közép-felső kategóriás drónokat gyártó Hubson közel 10 éve van jelen a piacon, a kezdetektől fogva utánozhatatlan minőség és precizitás jellemzi, melyet elérhető áron kínálnak, így gyorsan belopta magát a pilóták szívébe. Minden iparágban felfedezhető a trendet diktáló és az azt követni próbáló cég, a drónok világában a Hubsan az egyik elismert úttörő gyártó, nem véletlenül rajonganak ezrek a modelljeikért.

A drón gyártás nehéz világába 2010 elején ugrott fejest az addig is rádió távirányítású eszközök fejlesztésével foglalkozó shenzeni cég. Az alapelv már akkor is a minőség és innováció kellemes kombinációján alapult, mely jól tükrözi a cég hozzáállását a quadcoptereihez. Több, mint 20 féle modellt gyártanak, egészen a belépő szintű, kezdő típusoktól, a professzionális operatőr drónokig.

Úttörő sikerét az X4-es szériájának köszönheti, olyannyira, hogy igen hamar bekerült a Top gyártók közé, valamint Nyugat-Európa egyik legkeresettebb drónmárkájává vált. A gondosan összeválogatott alkatrészek, a kiváló design, a letisztult kezelőfelület, könnyű használhatóság mind-mind arra enged következtetni, hogy a mérnökök időt nem kímélve fejlesztették a kompromisszum mentes termékeket.

A Hubsan sikerrecepje pofon egyszerű: prémium minőség elérhető áron. Közkedvelt a H501S típusú modell, mely a gyártó jelmondatát büszkén hordozza: magas hatásfokú brushless motorok, jól méretezett akkumulátor, FullHD kamera, halálpontos GPS modul, mindehhez könnyű irányíthatóság és nagy hatótáv jár.

We fly with your dreams, ” Mi az álmaiddal repülünk.”- Hubsan

Rendezés: