A drón felépítése

A gyermekek kedvencei közé tartozik, sőt, még a felnőttek is nagyon szeretik a drón nevezetű játékot. Izgalmas, különleges, emellett pedig igazi kihívást jelent az irányítása.

Lássuk, miből is áll egy drón ?

  • A drón váza könnyű, de szilárd szénszálas anyagból vagy műanyagból készül, hiszen erre a tartószerkezetre több elem is rögzítésre kerül.
  • A drón lelke a motor, melyre a propeller van erősítve.
  • A propeller forgási sebességét a motorvezérlő elektronikai berendezése biztosítja.
  • A repülésvezérlő egy kis számítógépnek felel meg. A beleírt program segítségével és az érzékelő adatai alapján történik az irányítás.
  • Az akkumulátor a drón energiaellátását biztosítja.
  • A távirányítóval beállíthatunk repülési üzemmódokat és a teljes szerkezetet irányíthatjuk.
  • Az drónok FPV rendszerrel vannak ellátva, vagyis nem kívülről figyelve irányítjuk, hanem a gépről továbbított HD kamera által közvetített élőkép segítségével. Például NINCO Sport WIFI, mely FPV és HD kamerás egyben.

Választékunkban kizárólag megbízható márkák termékei kaptak helyet, így vásárolhat SYMA és NINCO drónokat . Termékeinkre 6 hónap, 20.000 Forint érték felett pedig 12 hónap garanciát vállalunk. Mindemellett szervizzel, valamint megvásárolható alkatrészekkel is érdeklődőink rendelkezésére állunk, bátran forduljon hozzánk az általunk forgalmazott típusokkal kapcsolatban felmerülő problémákkal!

Ha szeretne egy igazán szórakoztató játékot a családnak, tekintse át kínálatunkat!

Tovább a Drónókhoz

Mi mindenre jó egy drón?

A drónok forradalmasították a szórakoztató elektronikai eszközökről alkotott képünket és a repüléstechnikát. Olyan távirányítású, rotoros elven működő repülő szerkezetekről beszélünk, melyek egy kamera segítségével képesek rögzíteni mindent, ami fölött elhaladnak. Ez lehet akár élőkép is vagy egy Micro SD kártyára rögzített videofelvétel.

Irányításuk egyszerű, akár egy gyermek is képes profin kezelni ezeket az eszközöket egy kis gyakorlással. Ezek alapján mindenki számára egyértelművé válhat a drónok alkalmazási területeinek sokszínűsége és a bennük rejlő lehetőségek, melyek csak arra várnak, hogy a egyszeri felhasználók kiaknázzák őket!

Lássuk, mennyi mindenre is használhatjuk drónunkat , amely videokamerával van ellátva. Rögzíthetjük vele a családi pillanatokat és kerti sütögetéseket, melyeknek a madártávlatból készült felvételeknek köszönhetően új értelmet adhatunk. Felvehetünk vele esküvőt, gyermekünk első lovaglását a mezőn, de akár a horgászat szerelmesei számára is izgalmas lehetőségeket tartogat, a halak fárasztását a víz felől rögzítve. Egyszóval bármikor ideális, amikor szeretnénk jó minőségű és igazán egyedi felvételeket készíteni.

Ha Ön is egy saját drónra vágyik, mellyel teljessé teheti mindennapjait és eddig nem látott formában örökíthet meg bármit, akkor válasszon minket! Az általunk forgalmazott drónok magas minőséget képviselnek és minden darabra garanciát vállalunk! Ha igazán megbízható drónt szeretne vásárolni, ne keressen tovább!

A drónok felelősségteljes használata és karbantartása

A drónok előnyei és hasznosságuk megkérdőjelezhetetlen, ellenben mint minden hasonló szerkezet használatánál, úgy itt is találkozhatunk bizonyos előírásokkal és javaslatokkal a biztonságos és körültekintő használatra vonatkozóan.

Ha azt szeretnénk, hogy drónunk hosszú ideig kiszolgálja igényeinket, akkor bizony szükség van rendszeres karbantartásra. Ezek csak rutin ellenőrzések, mint például az illesztések megfelelő rögzítése, illetve, hogy a mozgó/forgó alkatrészeken ne legyenek szennyeződések. Ha ezekkel megvagyunk, már kezdődhet is a repülés!

Az akkumulátort repülés előtt mindig töltsük maximumra! Továbbá repülés közben kerüljük a sűrűn lakott területeket és a tiltott légtereket, mint például repülőterek és helikopter leszálló pályák, mert itt komoly baleseteket is okozhatunk drónunkkal . A mozgó rotorokhoz sose nyúljunk hozzá és ne cserélgessük őket. Arra is ügyeljünk, hogy ha esetleg hosszabb hajunk van, nehogy belekapjon, mert komoly sérüléseket tud okozni, emellett a rotorokat is blokkolja. Ha drónunkat körültekintően és minden szabályt betartva használjuk, akkor garantáltan jól fogunk szórakozni!

Ha minőségi és megbízható drónt szeretne vásárolni, tekintse át kínálatunkat! Nálunk garantáltan mindent megtalál, amire csak szüksége lehet!

Tovább a Drónókhoz

 

Örök siker: a távirányítós autók

Cégünk távirányítós játékok forgalmazásával foglalkozik, melyek között a távirányítós autók örvendenek a legnagyobb népszerűségnek.

Webáruházunkban óriási választékban talál Ninco és Carrera márkájú akkumulátoros autómodelleket, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Minden termékünket valós garanciával adjuk Önnek, hiszen arra törekszünk, hogy Ön, mint vásárlónk, elégedett legyen. Teljes alkatrészellátást is biztosítunk, nem kell félnie az esetleges meghibásodástól sem. Többféle on road és off road modellt is talál kínálatunkban: személyautókat, buggykat, terepjárókat. Lehetséges egyszerre kettő autó használata is, ez esetben 2,4 Ghz-es, vagy két különböző Ghz-es modellt ajánlott választani.

Csúcsmodelljeink akár 40 km/h-s sebességre is képesek, így még élvezetesebb a játék! Parkracers Raider Monster Truck modellünk végső sebessége 45 km/h! Emellett néhány off road modell fröcskölésálló kivitelű, kisebb pocsolyákon gond nélkül átirányíthatók.

Rendeljen tőlünk távirányítós autót gyermeke születésnapjára, névnapjára, vagy csak egyszerűen lepje meg vele, garantált lesz a siker!

Tovább az Autókhoz