Getting Started With Age Of Sigmar (ENG) 3.0

Games Workshop
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: GW-80-16
 Warhammer Age of Sigmar egy asztali stratégiai játék a fantasy hadviselésben. Akár a vitéz Stormcast Eternals-nak, akár a gonosz Kruleboyz Orruknak, akár a halandó birodalmak uralmáért küzdő sok más frakció egyikét irányítod, a birodalmakban vívott csatáid akciódúsnak ígérkeznek.
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Warhammer Age of Sigmar egy asztali stratégiai játék a fantasy hadviselésben. Akár a vitéz Stormcast Eternals-nak, akár a gonosz Kruleboyz Orruknak, akár a halandó birodalmak uralmáért küzdő sok más frakció egyikét irányítod, a birodalmakban vívott csatáid akciódúsnak ígérkeznek.

Gyűjtsd össze a hadseregedet, építsd meg és fesd le a modelleket, majd mérkőzz meg az ellenfelekkel, hogy megtudd, ki a jobb tábornok. Ez a magazin segít mindent megtanulni, amit tudnia kell a Warhammer Age of Sigmar veszélyes és izgalmas világának felfedezéséhez. A kalandod itt kezdődik!

Ebben a 112 oldalas magazinban információkat találhat a Warhammer Age of Sigmar háború sújtotta helyszíneiről, ahol négy Grand Alliance verseng a nyolc halandó birodalma feletti irányításért. Megismerheti a Warhammer Age of Sigmar hobbi minden aspektusát, kezdve a lenyűgöző Citadella miniatúrák seregeinek összegyűjtésétől, a tetszés szerinti színek megfestésétől és a csatába vezetéstől egy izgalmas asztali hadijátékban.

Ez a magazin a következő többrészes műanyag miniatúrákat is tartalmazza:

- 1x Stormcast Eternals Vindictor (40 mm-es kerek alappal szállítva)
- 1x Orruk Warclans Gutrippa (32 mm-es kerek talppal szállítva)

Mindkét modellt úgy tervezték, hogy letolják a keretről, és ragasztó nélkül illeszkednek egymáshoz, így percek alatt összeállíthatók.

Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk, és össze kell szerelni.