085 - Game Color - Blue Wash 18 ml

Vallejo
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Cikkszám: VAL-73207
Vallejo Akril színek matt és átlátszatlan, vízbázisú formulában, kifejezetten ecsettel történő használatra tervezve. Mindegyik színt a fantáziafigurákra és diorámákra szakosodott modellfestőkkel együttműködve fejlesztették ki. Ezeknek a színeknek a összetételét úgy fejlesztették ki, hogy figyelembe vették, hogy ezen figurák egy részét asztali játékokban használják, így a Game Color forradalmian új gyantával készül, amely rendkívül ellenálló a gyakori megfogások okozta károkkal szemben.
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Vallejo Akril színek matt és átlátszatlan, vízbázisú formulában, kifejezetten ecsettel történő használatra tervezve. Mindegyik színt a fantáziafigurákra és diorámákra szakosodott modellfestőkkel együttműködve fejlesztették ki. Ezeknek a színeknek a összetételét úgy fejlesztették ki, hogy figyelembe vették, hogy ezen figurák egy részét asztali játékokban használják, így a Game Color forradalmian új gyantával készül, amely rendkívül ellenálló a gyakori megfogások okozta károkkal szemben. Javasoljuk, hogy a Game Color-t előzőleg alapozott felületre vigye fel. A színek gyorsan száradnak, és homogén, önterülő filmet képeznek, miközben a legapróbb részleteket is megőrzik. A Game Color rendkívüli tapadást biztosít minden alapon, például gyantán, műanyagon, acélon és fehér fémen. A festőeszközöket vízzel tisztíthatók.

Biztonság: A Game Color nem gyúlékony, és nem tartalmaz oldószereket.

Csomagolás: A Game Color 17 ml-es palackokban kapható, cseppentővel. Ez a csomagolás megakadályozza, hogy a festék elpárologjon, vagy a tartályban kiszáradjon, így minimális mennyiségben használható és hosszú ideig eltartható.