Nighthaunt: Myrmourn Banshees

Games Workshop
5.190 Ft (4.087 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: GW-71-11
4 db, több részből álló, könnyen összerakható műanyag figura, Warhammer Age of Sigmar Nighthaunt sereghez.
Sereg/frakció
Nighthaunt
5.190 Ft (4.087 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.

A Myrmourn banshee-k ördögi éhséget éreznek, mert kizárólag a varázslatból lakmároznak. Egyetlen ellenséges varázslat sincs biztonságban a ragadozó szellemektől, és kísértik a halandó birodalmakat, hogy rejtélyes energiákat keressenek. Myrmourn Banshees-t úgy vonzza a mágia, mint a dögöt a halottakhoz, és olyan keserű az élet iránt, hogy az útjukba kerülő halandó lények valószínűleg gyors szúrást kapnak átkozott, hideg tőreitől.

Ezt a készletet úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbben összeszerelhető legyen az új hobbibarátok számára, miközben elég részletgazdag ahhoz, hogy a legkeményebb veteránok is értékeljék. Ez a készlet 4 könnyen építhető Nighthaunt Myrmourn Banshee-t tartalmaz. Nyomással, ragasztó nélkül, ezt a készletet hihetetlenül egyszerűen össze lehet állítani, és előre színezett türkizkék műanyag tartón található.

A baljós és sikoltozó Myrmourn banshees 4 Nighthaunt miniatűr készlete, benne a kétségbeesés érzése – alig több, mint éteri gőzzel körülvett üres míderek, sikoltozó riktuszba rekedt koponyákat fedő lepelek, sodródnak és lecsapnak a súlytalanul markoló koponyájukra. . Mindegyik üreges – ez jól látható, minden miniatűr belseje látható.

Ez a készlet 16 elemből áll, és 4 darab 32 mm-es faragott kerek alappal van ellátva – ezek egy síri jelenetet ábrázolnak, csontokkal, törött szobrokkal és rózsákkal a temetőben, amely felett a Banshees sodródik.