Death Guard: Foetid Bloat-drone

Games Workshop
15.090 Ft (11.882 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: GW-43-54

 Ez az ijesztő hadimotor szörnyű fegyvereket szállít a csatatérre, hogy megsemmisítse a Halálgárda ellenségeit. A rozsdásodó, rozsdásodó vaspáncéllemezekbe burkolt, petyhüdt mocskolódástól hemzsegő testükön a Foetid Bloat-drónok vad büntetéseket is kibírnak, és továbbra is harcolnak. Úgy tervezték őket, hogy közel lebegjenek, és lustán sodródjanak a legcsodálatosabb terepen keresztül, hogy tüzet biztosítsanak.

Sereg/frakció
Death Guard
15.090 Ft (11.882 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A levegőben zümmögő turbinákon munkálkodva, és egy Nurgle démon csapdába esett esszenciája hajtja, a Foetid Bloat-drone úgy sodródik az ellenség felé, mint egy páncélos pestislégy. Ez az ijesztő hadimotor szörnyű fegyvereket szállít a csatatérre, hogy megsemmisítse a Halálgárda ellenségeit. A rozsdásodó, rozsdásodó vaspáncéllemezekbe burkolt, petyhüdt mocskolódástól hemzsegő testükön a Foetid Bloat-drónok vad büntetéseket is kibírnak, és továbbra is harcolnak. Úgy tervezték őket, hogy közel lebegjenek, és lustán sodródjanak a legcsodálatosabb terepen keresztül, hogy tüzet biztosítsanak.

Ez a több részből álló műanyag készlet tartalmazza a Foetid Bloat-drone összeállításához szükséges alkatrészeket. A gép és a rothadó hús hatalmas, félelmetes ötvözete, a modell elejét egy páncél uralja, amely a 3 lehetőség közül 1-ben összeszerelhető – az egyikben a koponyákban kiszemelt Nurgle szimbólum, a másikban a páncélba vájt szimbólum látható, és az egyikben egy iszonyatos fogazatú pocak találhatók, amelyeket pustulák, csápok és belülről lelógó tömlők borítanak. 2 pestisköpővel és pestisszondával van felfegyverkezve; Bármelyik páncélt is választja, a pestisköpők lecserélhetők egy nehéz vészhadjáratra vagy egy húsfűnyíróra (ami olyan borzasztóan néz ki, mint amilyennek hangzik…) A modell hátulja borzasztóan részletgazdag, obszcén megnyúlt bőrrel. az azt alig-alig tartalmazó fémszerkezetek

A készlet 44 komponensből áll, és egy Citadel 60 mm-es kerek talppal van ellátva.