Daughters Of Khaine: Melusai Blood Sisters

Games Workshop
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 29.
Cikkszám: GW-85-20
A Blood Sisters erős harcosok, akiket főpapnők vagy Bloodwrack Medusae testőreiként használnak, vagy a háborús szövetségek erős élcsapataiként. Minden Blood Sister fel van szerelve szívszilánkos védővel – ez egy nehéz pólus, amely ideális a páncélokon és bordákon való áthajtáshoz, hogy kivágja az ellenfél szívét.
Sereg/frakció
Daughters of Khaine
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Blood Sisters erős harcosok, akiket főpapnők vagy Bloodwrack Medusae testőreiként használnak, vagy a háborús szövetségek erős élcsapataiként. Minden Blood Sister fel van szerelve szívszilánkos védővel – ez egy nehéz pólus, amely ideális a páncélokon és bordákon való áthajtáshoz, hogy kivágja az ellenfél szívét. A Blood Sisters szennyezett lelkük feketeségét a „scath touch” néven ismert csapásba is bevezetheti, és az áldozatokat egy mozdulatlan kristályszoborrá szilárdítja, amely rettenetesen tudatában marad. A kegyetlenségben az a legvégső, ha egy vérbeli nővér elég gyorsan kiüti a sárját ahhoz, hogy kitépje az ellenség dobogó szívét, még akkor is, ha a sár érintés kristályokká változtatja, és örökre az elképzelhetetlen gyötrelem állapotába ejti őket.

Ez a több részből álló műanyag készlet tartalmazza az 5 Blood Sister összeállításához szükséges alkatrészeket. Az első dolog, amit valószínűleg észrevesz ezeken a miniatúrákon, az a lábuk, vagy inkább a hiányuk – alkotójuk, Morathi képére átformálva mindent, ami a törzsük alatt van, baljós, csavart kígyóvá formálták át. E fölött fém derékrészek, ráerősített szárnyakkal és páncélozott mellvértekkel. A Blood Sisters megfélemlítő teljes arcmaszkokat tartalmaz, mindegyik dühkifejezéssel és kígyókkal keretezi vad, hátrasöpört haját. Lehetőséged van 1 modellt építeni Gorgaiként, az egység vezetőjeként: egyedi ékköves maszkjáról, sajátos szívszilánkos színéről és borzalmas trófeájáról lehet megkülönböztetni – egy szerencsétlen áldozat szívéről, akit büszkén szorongat a bal kezében.

A Melusai Blood Sisters 100 komponensből áll, és 5 db Citadel 40 mm-es kerek talppal szállítjuk. Ez a készlet opcionálisan használható 5 Melusai Blood Stalker összeállítására.