Daemons Of Nurgle: Great Unclean One

Games Workshop
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: GW-83-41
A Nagy Tisztátalanok Nurgle leghatalmasabb démonjai. Ellenségeik fölé tornyosulva, ezek a rothadó húsból készült fűrészáru élő dombjai a csatatéren, rozsdás fegyvereiket lengetik, mocsok patakjait hányják, és beteg varázslatokat szabadítanak fel az ellenségre. 1 db, több darabból álló és többféleképpen összerakható műanyag figura, Warhammer 40000 és Warhammer: Age of Sigmar játékokhoz.
Sereg/frakció
Daemons of Nurgle
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.

Great Unclean One

A Nagy Tisztátalanok Nurgle leghatalmasabb démonjai. Ellenségeik fölé tornyosulva, ezek a rothadó húsból készült fűrészáru élő dombjai a csatatéren, rozsdás fegyvereiket lengetik, mocsok patakjait hányják, és beteg varázslatokat szabadítanak fel az ellenségre. A nagy tisztátalanok félelmetesek, amikor haragot keltenek, ellenséges sorokon gázolnak keresztül, ellenségeiket tömegük alatt zúzzák, túlélőket pedig hatalmas kardjaikkal és csapjaikkal dörzsölnek. Egyesek rozsdás hívóharangokat dobnak fel, hogy új démonokat vonjanak elő, míg mások a mágikus pestis szörnyű kitöréseit szabadítják fel.

Ez a több részből álló műanyag készlet tartalmazza a Great Unclean One összeszereléséhez szükséges alkatrészeket. Ez egy igazán aljas modell (a szó legpozitívabb értelmében!) – testességét ünnepli, a rohadt, szakadt hús félrecsúszik hatalmas bélrendszerén, hogy felfedje a benne kanyargó beleket. 2 különböző fej áll rendelkezésre – az egyik szimmetrikus agancsokkal és egy csúnya vigyorral, és egy ciklopé, amely egy szörnyű démonnyelvet tartalmaz, amely baljós fejben végződik – maga is egy baljós démonnyelvvel! Jobb kezében egy hatalmas epekarddal vagy világvége haranggal, bal kezében pedig egy nagy epepengével vagy pestiscsapóval (egy figyelemre méltó tárgy, amely lényegében 3 koponya, amely egy hosszú lánchoz van rögzítve) felfegyverezhető. 6 Nurgling tartozik hozzá, olyan tárgyakat szorongatva, mint például füstölő, vagy egyszerűen csak lógni – ezeket tetszőleges módon hozzáadhatja a készlethez.