Combat Patrol: World Eaters

Games Workshop
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: GW-43-71
Sereg/frakció
World Eaters
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Angron primarchjuk sarja, Khorne démon hercege, a világfalók az űrtengerészgyalogos légiói közül azok közé tartoztak, akik árulóvá válnak a brutális polgárháborúban, amelyet Horus Heresy néven ismernek. A világfalók sokáig ócska vadság hírében álltak, és amikor a káosz hatalma alá kerültek, vértől őrült mániákusok hadicsapatai lettek, akik a Koponyák Elvevőjének szentelték magukat, és az erőszakban és a mészárlásban dicsekedtek, és nem volt más céljuk, mint a kiömlés. vér az istenségük nevében.

Szerezz koponyákat a Skull Throne számára a Combat Patrol: World Eaters játékkal! Ez a dobozos készlet tartalmazza az összes egységet, amelyre szüksége van a hadsereg indításához vagy a meglévő gyűjtemény bővítéséhez. A tartalmat úgy választottuk ki, hogy fergeteges magot biztosítsanak minden World Eaters haderő számára, ideális Combat Patrol méretű játékokhoz, és pénzt takarítanak meg a tartalom külön-külön történő megvásárlásához képest.

Ez a készlet a következő többrészes műanyag modelleket tartalmazza:
– 1x World Eaters Lord a Juggernaut-on, amely alternatívaként Lord Invocatus néven is megépíthető
– 10x Jakhals
– 20x Khorne Berzerkers
– 2x World Eaters Transfer Sheets, mindegyik 200 transzfert tartalmaz

Minden modell a megfelelő alappal van ellátva. Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk és össze kell szerelni – javasoljuk a Citadel Plastic Glue és a Citadel Color festékek használatát.

Az oldalon található képeken használt terep csak illusztrációs célokat szolgál, és nem tartalmazza.