Combat Patrol: Tau Empire

Games Workshop
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: GW-56-30
Ha a technológiai fölényben való uralkodás és egy elég rugalmas haderő felállítása ahhoz, hogy bármilyen csatatéri fenyegetésre reagáljon, úgy hangzik, mint a háborút vívni, akkor a Combat Patrol: T'au Empire az Ön számára készült. Hozz létre itt egy vadonatúj sereget, vagy bővítsd ki a meglévő haderőt ezzel a dobozkészlettel. Körülbelül 25 teljesítményszintnek megfelelő egységet tartalmaz, így ideális a Warhammer 40 000 Combat Patrol méretű játékaihoz. 23 db, több részből álló, műanyag figurát tartalmazó kezdődoboz Warhammer 40 000 T'au Empire sereghez.
Sereg/frakció
Tau Empire
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.

A T'au Birodalom egy új faj a dolgok nagy rendszerében, és a csillagokba törnek, hogy mindenkivel elterjeszthessék a Nagyobb Jó filozófiáját. Sok faj számára ez a kellemes demokrácia formájában jelentkezik, ami tetszik a T'au-nak. Azok számára, akik ellenállnak, a T'au-k kénytelenek kiaknázni technológiai erejüket a nagy hatótávolságú fegyverek, csúcstechnológiás repülőgépek és tankok, valamint rendkívül alkalmazkodó csataruhák megbüntetése formájában.

Ha a technológiai fölényben való uralkodás és egy elég rugalmas haderő felállítása ahhoz, hogy bármilyen csatatéri fenyegetésre reagáljon, úgy hangzik, mint a háborút vívni, akkor a Combat Patrol: T'au Empire az Ön számára készült. Hozz létre itt egy vadonatúj sereget, vagy bővítsd ki a meglévő haderőt ezzel a dobozkészlettel. Körülbelül 25 teljesítményszintnek megfelelő egységet tartalmaz, így ideális a Warhammer 40 000 Combat Patrol méretű játékaihoz.

Ez a készlet a következő többrészes műanyag egységeket tartalmazza:

1x Éteri
1x Cadre Fireblade
1x XV95 Ghostkeel csataruha 2x drónnal
3x XV25 lopakodó csataruha 1x drónnal és 1x homing beaconnal
10x tűzharcos 2x drónnal és 1x támogató toronnyal. Ezeket Strike Team vagy Breacher csapatként lehet építeni

A fenti egységek 1 x 105 mm x 70 mm-es ovális alappal, 2 x 40 mm-es kerek alappal, 5 x 32 mm-es kerek alappal, 12 x 25 mm-es kerek alappal, 5 db kis repülő alappal és négy hosszú repülő szárral vannak ellátva.

Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk, és össze kell szerelni – javasoljuk a Citadel műanyag ragasztó és a Citadel festékek használatát.