Combat Patrol: Leagues Of Votann

Games Workshop
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Cikkszám: GW-69-15

A Kin a kitartó és pragmatikus harcosok klón faja, akik együtt alkotják az ősi Votann Ligáit. Az ősi ősmagok bölcsességét és célját adva, felfegyverkezve és felfegyverkezve a kohó dübörgő dugattyúival, felkutatják a galaxist az erőforrások után, hogy kiterjesszék munkáikat és legyőzzék az ellenséget. 

Sereg/frakció
Leagues Of Votann
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Kin a kitartó és pragmatikus harcosok klón faja, akik együtt alkotják az ősi Votann Ligáit. Az ősi ősmagok bölcsességét és célját adva, felfegyverkezve és felfegyverkezve a kohó dübörgő dugattyúival, felkutatják a galaxist az erőforrások után, hogy kiterjesszék munkáikat és legyőzzék az ellenséget. A Hernkyn úttörők magna-rail kerékpárokon barangolnak a csatatéren, és kutatják az ütős Hearthkyn harcosokat és a kibővített Cthonian Beserkeket, hogy biztosítsák céljukat – olyan harcokban kipróbált Kâhlok irányításával, mint a legendás Ûthar The Destined.

Azok számára, akik meg akarják őrizni az Ősök becsületét és értékes szerzeményeket szeretnének szerezni, ez a doboz ideális kezdet egy Leagues of Votann gyűjteményhez – vagy tökéletes módja egy meglévő hadsereg megerősítésének. A benne lévő egységeket úgy választották ki, hogy kiegyensúlyozott és kemény magot biztosítsanak bármely hadsereg számára, ideálisak Combat Patrol méretű játékokhoz – körülbelül 25 teljesítményszintnek megfelelő modellek –, és pénzt takaríthat meg, ha külön-külön vásárolja meg a készleteket.

Ez a készlet a következő többrészes műanyag modelleket tartalmazza:
– 1x Ûthar The Destined, ami Kâhlként is megépíthető
– 5x Cthonian Beserks (köztük egy vakondgránátvetővel és 2x vakondgránát modellel)
– 3x Hernkyn Pioneers
– 10x Hearthkyn Warriors
– 1x Leagues of Votann átigazolási lap, amely 555 átigazolást tartalmaz

Minden modell a megfelelő alappal van ellátva. Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk és össze kell szerelni – javasoljuk a Citadel Plastic Glue és a Citadel Color festékek használatát.