Combat Patrol: Grey Knights

Games Workshop
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 29.
Cikkszám: GW-57-14
Vadászd le és irtsd fel a Birodalom démoni ellenségeit a Combat Patrol: Grey Knights segítségével! Ennek a készletnek a tartalmát kifejezetten úgy választottuk ki, hogy a Combat Patrol méretű játékokhoz ideális Grey Knights erőt biztosítson – körülbelül 25 teljesítményszintnek megfelelő modellt –, és pénzt takaríthat meg, ha a tartalmat egyenként vásárolja meg.12 db, több részből álló, műanyag figurát tartalmazó kezdődoboz Warhammer 40 000 Grey Knights sereghez.
Sereg/frakció
Grey Knights
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Császár legtitokzatosabb szolgái, a Szürke Lovagok az űrhajósok egyedülálló fejezete. Mindegyik egy elit harcos-misztikus, jeligével felírt erőpáncélba öltözött, és archaikus fegyverekkel hadonászik, amelyeken keresztül a túlvilági képességeiket irányítják. Ők a megvesztegethetetlen démonvadászok megtisztult rendje, akik rendelkeznek azzal a vaserővel, amelyre szükség van ahhoz, hogy szembenézzenek a lánc legrémálomosabb lakóival. Hatalmas könyvtárosok vezetésével a Szürke Lovagok elit csapásmérő osztagai a csatatérre teleportálódnak, hatalmas, Terminátor páncélba öltözött pszichikus harcosokkal és tornyos, erősen felfegyverzett Nemezis Dreadknightokkal támogatva.

Vadászd le és irtsd fel a Birodalom démoni ellenségeit a Combat Patrol: Grey Knights segítségével! Ennek a készletnek a tartalmát kifejezetten úgy választottuk ki, hogy a Combat Patrol méretű játékokhoz ideális Grey Knights erőt biztosítson – körülbelül 25 teljesítményszintnek megfelelő modellt –, és pénzt takaríthat meg, ha a tartalmat egyenként vásárolja meg.

Ez a készlet a következő többrészes műanyag modelleket tartalmazza:
– 1x könyvtáros terminátor páncélban
– 1x Nemesis Dreadknight, amely nagymesterként építhető a Nemesis Dreadknightban
– 5x Grey Knights Brotherhood terminátor, amely Gray Knights Paladins néven építhető
– 5x Grey Knights Strike Squad tengerészgyalogos, amely elfogó osztagként, tisztító osztagként vagy purgációs osztagként is megépíthető.

Minden modell a megfelelő alappal van ellátva.

Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk, és össze kell szerelni.