Combat Patrol: Drukhari

Games Workshop
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 17.
Cikkszám: GW-45-43
Indítsa el saját valós térbeli razziáját a Combat Patrol: Drukhari segítségével! Ennek a készletnek a tartalmát kifejezetten úgy választottuk ki, hogy ideális Drukhari erőt biztosítsanak a Combat Patrol méretű játékokhoz – körülbelül 25 teljesítményszintnek megfelelő modellt.18 db, több részből álló, műanyag figurát tartalmazó kezdődoboz Warhammer 40 000 Drukhari sereghez.
Sereg/frakció
Drukhari
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Figurás társasjáték összerakható figurái - műanyag.

A Drukhari az idegen kínzók és fosztogatók dekadens faja. Egykor egy galaxist átfogó birodalom része volt, a drukhárik most minden borzasztó szenvedélynek hódolnak, amit legfelsőbb intelligenciájuk el tud képzelni. Felsőbbrendűnek tartják magukat a galaxis többi fajánál, és olyan mardosó lélekbetegség sújtja őket, amelyet csak mások szenvedése tölthet be. A Drukhari sorai tele vannak flottával és agilis harcosokkal, mindegyikük olyan fegyverekkel van felfegyverkezve, amelyek maximális fájdalmat okoznak, és veleszületett egyensúlyukkal hátborzongató művészeti formává emelik a háború gyötrelmes formáját.

Indítsa el saját valós térbeli razziáját a Combat Patrol: Drukhari segítségével! Ennek a készletnek a tartalmát kifejezetten úgy választottuk ki, hogy ideális Drukhari erőt biztosítsanak a Combat Patrol méretű játékokhoz – körülbelül 25 teljesítményszintnek megfelelő modellt.

Ez a készlet a következő többrészes műanyag egységeket tartalmazza:
– 1x Archon
– 10x Kabalita Warriors
– 5x Incubi
– 1x Ravager
– 1x Raider