Combat Patrol: Adepta Sororitas

Games Workshop
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: GW-52-30
Ha szeretné felszabadítani a Sisters of Battle hitét, a Combat Patrol: Adepta Sororitas minden egységet biztosít az induláshoz. Ennek a készletnek a tartalmát kifejezetten úgy választottuk ki, hogy ideális erőt biztosítson a Combat Patrol méretű játékokhoz – körülbelül 25 teljesítményszintnyi miniatűr. 26 db, több részből álló, műanyag figurát tartalmazó kezdődoboz Warhammer 40 000 Adepta Sororitas sereghez.
Sereg/frakció
Adepta Sororitas
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az Adepta Sororitas szigorúan edz, és ádáz buzgalommal, jámbor derűvel és fáradhatatlan ügyességgel küzdenek. Ezek az ájtatos harcosok megsemmisítik az eretnek kultuszokat, xenókat, mutánsokat és a démonkincs utálatosságait, miközben dühvel és lánggal terjesztik az Isten-Császár fényét.

Ha szeretné felszabadítani a Sisters of Battle hitét, a Combat Patrol: Adepta Sororitas minden egységet biztosít az induláshoz. Ennek a készletnek a tartalmát kifejezetten úgy választottuk ki, hogy ideális erőt biztosítson a Combat Patrol méretű játékokhoz – körülbelül 25 teljesítményszintnyi miniatűr.

Ez a készlet a következő többrészes műanyag egységeket tartalmazza:

– 1x Canoness
– 1x Rhino
– 1x Repentia Superior
– 1x Peniten motor
– 3x Arco-zászló
– 4x Sisters Repentia
– 5x Seraphim
– 10x Battle Sisters

A fenti egységek 17 x 32 mm-es kerek alappal, 7 x 25 mm-es kerek alappal, 3 x 45 mm-es repülő alappal, 1 x 50 mm-es kerek alappal és egy Adepta Sororitas transzfer lappal vannak ellátva. Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk, és össze kell szerelni – javasoljuk a Citadel műanyag ragasztó és a Citadel festékek használatát.

Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk, és össze kell szerelni – javasoljuk a Citadel műanyag ragasztó és a Citadel festékek használatát.