Kisautók

Távirányítós autó csak játékra vagy hobbyra?

A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy mi a különbség a hipermarketben, illetve a modell szaküzletben kapható távirányítós autók között. A következő sorokban a játék és a hobby távirányítós autók közti elsődleges különbségeket taglalom.

Tovább olvasom
Drón evolúció (Syma X5-ös széria)

    A Syma távirányítós repülő játékok gyártásával foglalkozik, nemcsak követi, hanem diktálja is a trendet, mi sem bizonyítja jobban, mint a nagy sikerű X5-ös drón széria, mely most már az 5. generációjánál tart.   

    Vegyük nulladik kilométerkőnek az első modellt az X5C-t, mely 2015 nyarán jelent meg a Syma első közepes testű kamerás drónjaként. Az akkori kínálatból kiemelkedett kedvező ára, strapabírósága, menetideje és kiváló irányíthatósága, melynek köszönhetően igen gyorsan kedvelt drónná vált az egész világon.

Tovább olvasom
Mik a drónok leggyakoribb hibái?

Néhány évvel ezelőtt az ember annak is örült, ha valamilyen távirányítós helikopterhez jutott, ma pedig már drónok sora várja azokat, akik nem elégszenek meg csupán a reptetés élvezetével.

Mivel a drónok jóval komplikáltabb technikai eszközök, mint amihez szokva vagyunk és működésük is jóval összetettebb – nem tekinthetőek csupán egy játékszernek –, ezért nagyobb odafigyelést igényel már az összeszerelésük is.

Tovább olvasom
Milyen drónt vegyek a gyereknek?

Ameddig a szülők egy része még értetlenül áll a kívánságlistákon egyre gyakrabban feltűnő drónok előtt (sőt, egyesek még azt sem tudják, hogy eszik-e vagy isszák), addig sokan már tisztában vannak azzal, hogy ez egy olyan ajándékötlet a gyerek számára, ami nemcsak szórakozást nyújt, de élményt is egyben.

Több, mint egy egyszerű távirányítóval irányítható jármű, hiszen olyan pluszfunkciói is vannak, amelyeket nemcsak játék közben, de élmények megörökítésére is használhatunk.

Tovább olvasom
Hogyan válasszak távirányítós autót?

Ugyan elsőre a világ legegyszerűbb dolgának tűnhet egy távirányítós autó kiválasztása, mégsem hagyhatjuk figyelmen kívül egy ilyen játéknál sem – főleg ha gyermekünket szeretnénk megajándékozni vele –, hogy úgy válasszuk ki a legideálisabb darabot, hogy az korosztályának megfelelő legyen.

 

Laikusként, elsőre természetesen azt nézzük meg, hogy könnyen kezelhető, strapabíró és lehetőleg jó nagy és gyors legyen, pedig egy távirányítós modell kiválasztása ennél jóval összetettebb feladat is lehet.

Tovább olvasom
Mire figyeljek drón vásárlása közben?

Azoknak szeretnénk most egy kis útmutatóval szolgálni, akik drón vásárláson törik a fejüket, ám nem tudják, milyen kritériumoknak is kell megfelelnie egy ilyen szerkezetnek.

 

Összeírtunk néhány olyan alapvető kérdést, amit mindenképp érdemes feltenni magunknak – vagy egy szakembernek –, ha szeretnénk magunkének tudni egy ilyen csúcs szuper szerkezetet.

Tovább olvasom
A vásárlás menete

Nálunk már az első vásárlás is gyors és egyszerű: nincs szükség előzetes regisztrációra, az első vásárlással együtt ez automatikusan megtörténik:

  1. Tedd a kiválasztott terméket a kosarába!
  2. Amennyiben rendelkezel kuponnal kérem add meg a kódját!
  3. Írd be a kért adatokat!
  4. Válaszd ki a neked megfelelő szállítási módot!
  5. Válaszd ki a fizetési módot (javasoljuk az előreutalást, illetve a bankkártyás fizetést)!
  6. Kellemes első vásárlást kívánunk!

A vásárlás menete - részletes összefoglaló

Webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy a termék keresés gyerekjáték legyen.

Tovább olvasom
Drón vásárlók figyelmébe

Ki ne szeretne szabadon szárnyalni egy drónnal? Ki ne szeretné meglepni gyermekét egy drónnal? 

Összegyűjtöttük a drónokkal, drónvásárlással kapcsolatos tudnivalókat, javaslatokat és megosztunk néhány tudnivalót a biztonságról, hogy az első röptetések ne végződjenek az új szuperségünk balesetével.

Milyen drónt vegyek? Mik a szempontok?

Tovább olvasom
A 2.4 GHZ WIRELESS+ TECHNOLÓGIA

A VERSENYPÁLYA SZABADSÁGÁT ADJAA 2.4 GHZ-ES WIRELESS+

Ez a drót nélküli rádió jel a 2.4 GHz-es frekvenciát használja még több digitális techonlógiát összpontosítva Carrera versenypályádba. A 15 méter távolságig mûködõ vezeték nélküli irányítás 6 autó egyidejû kezelését teszi lehetõvé egy versenypályán.

Tovább olvasom
Carrera játékpálya választás

A számunkra megfelelő Carrera játék autópálya kiválasztása fontos döntés, amelyhez érdemes pár dolgot végig gondolni és utána meghozni a végső döntést.

Mik is ezek? Először is el kell döntenünk, hogy analóg vagy digitális pályavezérlést választunk-e. 

Tovább olvasom