Chaos Space Marines: Terminators

Games Workshop
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GW-43-19
A káoszterminátorok erősen páncélozott veteránok, akik Tactical Dreadnought páncélok lealacsonyított öltönyébe öltöznek. Ők alkotják a mestereik hadicsapatainak elitjét, mert bár páncélos társaikhoz képest könnyelműek, egy dedikált páncélelhárító lézer sem képes megállítani a Terminátort teljes lendületben. 
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A káoszterminátorok erősen páncélozott veteránok, akik Tactical Dreadnought páncélok lealacsonyított öltönyébe öltöznek. Ők alkotják a mestereik hadicsapatainak elitjét, mert bár páncélos társaikhoz képest könnyelműek, egy dedikált páncélelhárító lézer sem képes megállítani a Terminátort teljes lendületben. A masszív vállakból tüskés trófeaállványok emelkednek ki, az ellenség koponyái pedig barbár tanúi viselőjük harci képességeinek. A sisakok állati maszkokká nőttek, amelyekből nagy agyarok és borotvált szarvak sarjadnak, amelyek közül sok közvetlenül viselőjük koponyájába olvadt bele.

A káoszterminátorok kiváló mindenes harcosok. A Terminátor páncéljuk nemcsak a többi Chaos Space Marine egységhez képest kiváló túlélőképességet kölcsönöz nekik, de toronymagas méretük és borzasztó trófeatartójuk is megkülönbözteti őket a csatatéren.

A készlet 5 darab többrészes műanyag Chaos Terminatort tartalmaz, amelyek mindegyike felszerelhető különféle közelharci és távolsági fegyverekkel. A következő fegyver opciókat tartalmazza a készlet.

- 1 láncbalta
- 1 láncököl
- 1 erőkard
- 1 erős fejsze
- 1 elektromos maul
- 2 erős ököl
- 2 villámkarom
- 1 nehéz lángoló
- 1 kaszás gépágyú
- 5 kombi fegyver