Age Of Sigmar Starter Set: Harbinger

Games Workshop
27.990 Ft (22.039 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Cikkszám: GW-80-19
Kezdj el játszani a Warhammer Age of Sigmarral a Harbingerrel – egy kezdőkészlettel, amelyet arra terveztek, hogy segítsen elindulni a világ legjobb fantasy hadijátékával. Ez a hatalmas készlet modellekkel, szabályokkal, útmutatókkal és még sok mással segíti a kezdést, és sok minden mást is tartalmaz, így ez a hatalmas készlet megszünteti a hobbi elindítását – építsd meg modelljeid, tanulj meg játszani, és tölts el órákat egy barátoddal vagy családtagoddal.
Sereg/frakció
Orruk Warclans
27.990 Ft (22.039 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Soul Wars véget ért, de egy új konfliktus készülődik az állatok birodalmában.

Ez a nagy változások ideje a halandó birodalmakban. Élethullám söpör végig a nyolc birodalmon, hogy visszaszorítsa a Necroquake nyomában maradt halálesetet, és a Rend erői nem vesztegetik az idejüket az újonnan megfiatalított földre való igény megszerzésével. Ám mivel Kragnost, a Birodalmak Végét kiengedték börtönéből, és bosszúálló tombolást folytat Ghuron, a Stormcast Eternals-nak meg kell vívnia eddigi legkeményebb csatáit, hogy megvédje az úttörő Hajnalhozó keresztes hadjáratokat.

Kezdj el játszani a Warhammer Age of Sigmarral a Harbingerrel – egy kezdőkészlettel, amelyet arra terveztek, hogy segítsen elindulni a világ legjobb fantasy hadijátékával. Ez a hatalmas készlet modellekkel, szabályokkal, útmutatókkal és még sok mással segíti a kezdést, és sok minden mást is tartalmaz, így ez a hatalmas készlet megszünteti a hobbi elindítását – építsd meg modelljeid, tanulj meg játszani, és tölts el órákat egy barátoddal vagy családtagoddal.

Ez a dobozos készlet a következőket tartalmazza:

1x 80 oldalas Harbinger Edition Book (puha borítás): Fedezze fel a Warhammer Age of Sigmar történetét, valamint a könyvben szereplő frakciók és egységek hátterét. A könyv számos bevezető oktatói csatatervet is tartalmaz, amelyek a készlet miniatúráit használják fel, és amelyek célja, hogy kezelhető darabokban megtanítsák a játék alapjait.

1x 56 oldalas alapszabálykönyv (puha hátlap): A Warhammer Age of Sigmar Core Book összes szabálytartalmát átveszi (külön beszerezhető), és ez a könyv ideális arra az esetre, amikor készen áll a hadsereg bővítésére és más játékosok megküzdésére.

32x műanyag, tolható fellegvár miniatűr: A Harbinger készlet szívében két sereg vadonatúj miniatűr található, amelyek mindegyike okosan van megtervezve, így ragasztó nélkül is össze lehet nyomni őket. Mindegyik haderő három hatalmas egységből áll, amelyek pusztító fegyverekkel és hadifelszereléssel vannak felfegyverezve, és könnyen megerősíthetők további erősítéssel, hogy egy nagyobb hadsereg elit magjaként működjenek. Ezek a modellek a következőket tartalmazzák:

10x Stormcast Eternals
Sigmar kiválasztott bajnokai, akiket haláluk pillanatában kiszakítottak halandó testükből, és ragyogó hősökké formálták őket, vastag aranypáncélba öltözve. Mindegyik Stormcast Eternal egy majdnem halhatatlan harcos, aki képes megküzdeni a legádázabb szörnyek hordáival, és győztesen tud feltörni.

- 1x Lord-Imperatant 1x Gryph-hounddal: A Lord-Imperatants Sigmar egyik legnagyobb stratégája. Mindegyikük félelmetes bajnok a maga jogán, legfigyelemreméltóbb ereje abban rejlik, hogy képesek egy megállíthatatlan harci motorként vezetni erőiket. Ezeket a modelleket egy Citadel 40 mm-es kerek alappal és egy Citadel 32 mm-es kerek alappal szállítjuk.
- 3x Praetor: A Praetor kíséretek a legkiválóbb testőrök közé tartoznak az összes birodalomban, misztikus szinten kötődnek a kórtermükhöz. Ezeket a modelleket 3x Citadel 40 mm-es kerek alappal szállítjuk.
- 5x Bosszúállók: A Redeemer bátor harcosai konklávék, a Megváltók a pajzsfal, amelyen a romos erők összetörnek. Ezeket a modelleket 5x Citadel 40 mm-es kerek alappal szállítjuk.

22x Kruleboyz
A Kragnos érkezésétől felbátorodva, és alig várják, hogy elterjedjenek ősi mocsaraik határain, a Kruleboyz az orruk gonosz, ravasz fajtája, akik semmi mást nem élveznek, mint ellenségeiket az általuk kitalált legravaszabb, legravaszabb taktikák segítségével.

- 1x Swampcalla Shaman 1x Pot-grottal: Még Kruleboyz számára is a Swampcalla sámánok gonosz lények. Ezeknek a varázslóknak veleszületett kapcsolatuk van az általuk lakott lápokkal, amit a legyengülés zajos varázslataiba vezetnek át, miközben aljas elixíreket főznek, hogy segítsenek zöld bőrű rokonaiknak. Ezeket a modelleket egy Citadel 40mm Round Base és egy Citadel 25mm Round Slotta Base alappal szállítják.
- 10x Gutrippaz: A gutrippazok alkotják a Kruleboyz nyálkás szívét. Ezek a lándzsás zöldbőrű csőcselék ördögi kunninjukról és arról a rosszindulatú szórakozásukról ismertek, amelyet gonosz, mérgezett fegyvereikkel lerombolva az ellenséget. Ezeket a modelleket 10x Citadel 32 mm-es kerek alappal szállítjuk.
- 10x Hobgrot Slittaz: Ezek a rosszindulatú kis vadállatok örömmel zsigerlik ki az ellenséget hasítókéseikkel, és robbanószerkezeteket alkalmaznak, amelyeket duardin fizetőjeiktől loptak el. Ezeket a modelleket 10x Citadel 25 mm-es Round Slotta alappal szállítjuk.

6x Warscroll kártya és 2x Allegiance képességkártya: Gyorsan megkeresheti Citadel miniatúrái statisztikáit és képességeit ezekkel a referenciakártyákkal. Soha nem kell egy izgalmas játék közepén egy könyvet ásnod.

1x Dawnbringer Bastion Cardboard Terrain Feature – magának a doboznak a felfordított kartontálcájával!

- 30 x 22,4 hüvelykes, kétoldalas játékszőnyeg: Alakíts át minden konyhaasztalt Ghur, a Fenevadak birodalmának háború sújtotta tájává. Az egyik oldal a Kruleboyz tóndiai mocsaras otthonát ábrázolja, míg a másik a Ghur-síkság poros vadonját ábrázolja.

- 2x távolsági vonalzó és 10x dobókocka: Ezek az alapvető kiegészítők a mozgáshoz, lövöldözéshez, közelharchoz stb.

- 2x Rules Reference Sheets: praktikus szabályokkal kapcsolatos információkat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a Warhammer Age of Sigmar alapjainak elsajátítását.

Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk, és össze kell szerelni – javasoljuk a Citadel műanyag ragasztó és a Citadel festékek használatát.