Adeptus Mechanicus: Serberys Raiders Sulphurhounds

Games Workshop
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: GW-59-24
Hatalmas megtiszteltetés, hogy a skitarii-maniplesből a Serberys-hadtestté léptek elő. Gyors négylábú konstrukciókon lovagolnak, amelyek borotvakarmos végtagjai lehetővé teszik számukra, hogy könnyen manőverezzenek a legösszetörtebb terepen, miközben lovasaik giroszkóp által stabilizált helyzetekben vannak rögzítve. A foszfor izzó villanása és az elszenesedett hús bűze veszi körül a Serberys Sulphurhoundokat. 
Sereg/frakció
Adeptus Mechanicus
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hatalmas megtiszteltetés, hogy a skitarii-maniplesből a Serberys-hadtestté léptek elő. Gyors négylábú konstrukciókon lovagolnak, amelyek borotvakarmos végtagjai lehetővé teszik számukra, hogy könnyen manőverezzenek a legösszetörtebb terepen, miközben lovasaik giroszkóp által stabilizált helyzetekben vannak rögzítve. A foszfor izzó villanása és az elszenesedett hús bűze veszi körül a Serberys Sulphurhoundokat. A legagresszívabb skitarii kládok közül kinevezve kovácsviláguk templomaiban a lumennel megvilágított burkolatok körül járőröznek, mint elesett őrök, míg a csatatéren a lökésvonal megszakítói. Amint Tech-Priest mestereik elengedték őket, védekező pozíciókba törnek, majd áttörnek, mielőtt visszakerülnének a túlélőkért.

A Serberys Sulphurhounds két foszforpisztolyt visel, bár minden harmadik fejleszthető többcsövű foszforkarabélyra. Az osztag alfája a szabványos fegyverzet erősebb változatával van felfegyverkezve – egy foszforszóró pisztollyal. Lángoló mechanikus lovaik kénes leheletű köszvényes ellenségeiket is megperzselhetik. Mindketten gyorsak és kemények, így fantasztikusan kiegészítik az Adeptus Mechanicus többi egységét, akár agresszív, akár ellentámadást nyújtó eszközként.

Ezzel a készlettel fel lehet építeni egy Serberys Raiders egységet is, ami azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy melyik egységet állítja össze, rengeteg tartalék alkatrészt fog kapni a gyűjtemény testreszabásához.

Ezt a készletet 103 műanyag alkatrészben szállítjuk, amelyekkel három modellt lehet összeszerelni, mindegyikhez 60 mm x 35 mm-es Citadella ovális talapzat tartozik. A csomaghoz tartozik még egy Adeptus Mechanicus transzfer lap is.