Adeptus Custodes: Vertus Praetors

Games Workshop
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 24.
Cikkszám: GW-01-12
A Vertus Praetorok osztagai nagy teljesítményű Dawneagle jetbike-kkel rohannak harcba. Veterán harcosok, akik száz világon láttak már konfliktust, ezek az Őrzők ismerik a sebesség valódi értékét: nem egyszerűen elviselni az ellenséget, hanem pontosan oda és akkor irányítani erejüket, amikor és amikor a legnagyobb szükség van rá. Ahol látják, hogy bajtársaik a legkeményebben szorulnak, ott a Vertus Praetorok aranyvillámként csapnak le rájuk. 
Sereg/frakció
Adeptus Custodes
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Vertus Praetorok osztagai nagy teljesítményű Dawneagle jetbike-kkel rohannak harcba. Veterán harcosok, akik száz világon láttak már konfliktust, ezek az Őrzők ismerik a sebesség valódi értékét: nem egyszerűen elviselni az ellenséget, hanem pontosan oda és akkor irányítani erejüket, amikor és amikor a legnagyobb szükség van rá. Ahol látják, hogy bajtársaik a legkeményebben szorulnak, ott a Vertus Praetorok aranyvillámként csapnak le rájuk. Sikoltoznak a csatatéren, gyorsan túlszárnyalják és bekerítik a legnehezebb ellenséges járműveket – még az ellenséges repülőgépek sincsenek biztonságban, mivel tüzük kombinálásával a Vertus Praetorok képesek légben szálló flakk-hálókat szőni, amelyekbe az ellenséges repülőgépek végkifejletekkel csapódnak be.

Ez a több részből álló műanyag készlet tartalmazza a 3 Vertus Praetorból álló csapat összeállításához szükséges alkatrészeket. Dawneagle jetbike-ik mellett valamivel kevésbé terjedelmes páncélt viselnek, mint a többi Adeptus Custodes harcos, hogy megőrizzék könnyedségüket – miközben továbbra is auramit mellkaslemezek, vállpárnák és sisakok védik őket, szőtt nadrágot, csizmát és köntöst viselnek. Az általuk viselt páncélt a Császár finoman faragott jelei borítják, birodalmi sasokkal, villámok, drágakövek és filigrán díszítéssel minden felületet, az általuk vezetett jetbike-ek pedig hasonló részleteket tartalmaznak az agresszív formájú burkolaton. A Praetorok elfogó lándzsát és misericordiát hordoznak, míg a Dawneagle jetbike-ok választható hurrikáncsavarokkal vagy kilövővel vannak felfegyverkezve – bármelyiket választja is, ezek a jármű elején láthatók, a motor és a fegyvertápok pedig a nyílásokon láthatók. védőfedél. A kezelőszervek nagy képernyővel rendelkeznek, rengeteg tárcsával és gombbal. A készletből Shield-Captain is készíthető, akit a csupasz feje jellemez.

Ez a készlet 111 komponensből áll, és 3 db Citadel 75 mm-es ovális állvánnyal szállítjuk, repülő szárral.