Adepta Sororitas: Seraphim Squad

Games Workshop
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: GW-52-27
A Seraphim néven ismert angyali harcosok egy Adepta Sororitas sereg fejlett gárdájában harcolnak. A San Leor mintás ugráscsomagokkal felszerelve a magasból ereszkednek le, és az ellenséges vonalakra indulnak, sokk és félelem segítségével összetörik az alakulatokat, mielőtt nővértársai tüzet nyitnának. Mindegyik szeráf egy-egy pisztolyt forgat, amelyeket a fegyverek szentháromságából választanak ki. 
Sereg/frakció
Adepta Sororitas
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Seraphim néven ismert angyali harcosok egy Adepta Sororitas sereg fejlett gárdájában harcolnak. A San Leor mintás ugráscsomagokkal felszerelve a magasból ereszkednek le, és az ellenséges vonalakra indulnak, sokk és félelem segítségével összetörik az alakulatokat, mielőtt nővértársai tüzet nyitnának. Mindegyik szeráf egy-egy pisztolyt forgat, amelyeket a fegyverek szentháromságából választanak ki. A csapos pisztolyokat a halálesők köpésére használják, miközben a szeráfok átívelnek az égen, a kézi lángolók égő patakokat lövellnek ki, hogy megöljék az ellenségek tömegét, míg a pokolpisztolyok fókuszált hősugarat lőnek ki, amely megvető könnyedséggel átolvad a páncélon és a húson.

A készlet öt Szerafit épít. A Seraphim két-két reteszpisztolyt hord, bár közülük kettőt fel lehet szerelni kézi lángolóval, másik kettő pedig pokolpisztolyt. Az egyik modell Seraphim Superiorként is összeszerelhető, egyik kezében csavarpisztollyal vagy plazmapisztollyal, a másikban pedig választható csavarpisztollyal, lánckarddal vagy erőkarddal.

Ezt a készletet 107 műanyag alkatrészben szállítjuk, és 5 db Citadel 32 mm-es kerek alapot és 2 db Citadel 45 mm-es hornyos szárkészletet tartalmaz. Egy Adepta Sororitas átigazolási lapot is mellékelünk.