Adepta Sororitas: Retributor Squad

Games Workshop
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. május 30.
Cikkszám: GW-52-25
A Rendek Militánsainak többségénél hosszú évekbe telik, amíg a Retributor Osztagok tisztelt soraiba lépnek. Az e harcos bandákból álló nővérek a legkiegyensúlyozottabbak, háboríthatatlanok és legvéresebben elszántak közé tartoznak. Ők is az egyes Rendek legjobb lövői közé tartoznak. Jó, ha mindez így van, mert a viszonzókra hárul az a súlyos felelősség, hogy célzott tűztámogatást nyújtsanak előrehaladó Nővéreiknek.
Sereg/frakció
Adepta Sororitas
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Rendek Militánsainak többségénél hosszú évekbe telik, amíg a Retributor Osztagok tisztelt soraiba lépnek. Az e harcos bandákból álló nővérek a legkiegyensúlyozottabbak, háboríthatatlanok és legvéresebben elszántak közé tartoznak. Ők is az egyes Rendek legjobb lövői közé tartoznak. Jó, ha mindez így van, mert a viszonzókra hárul az a súlyos felelősség, hogy célzott tűztámogatást nyújtsanak előrehaladó Nővéreiknek. Ennek a szerepnek a legjobb betöltése érdekében a Retributorok minden osztaga nehéz csavarokkal, multi-meltákkal és nehéz lángolókkal van felfegyverkezve, amelyek összhangba hozzák a tűzerejüket egy harckocsiéval. A Sisters szakértői szemével a célpontok priorizálására, az ellenség gyenge pontjainak azonosítására és a tüzelési megoldások optimalizálására kombinálva ezek a pusztító fegyverek a Retributorok minden osztagát félelmetesen erős harctéri eszközzé teszik.

Ez a készlet öt Retributort és két Armorium Cherubot tartalmaz. A Retributorok összeállíthatók az Ön által választott nehéz bolterrel, nehéz flamerrel vagy multimeltával (mindegyik fegyverből kettőt tartalmaz a készlet), míg a Retributor Superior különféle távolsági és közelharci fegyverekkel felfegyverkezhető.

Ez a készlet 115 műanyag elemből áll, és 5x Citadel 32mm-es kerek alapot és 2x Citadel 25mm-es kerek alapot tartalmaz. Egy Adepta Sororitas átigazolási lapot is mellékelünk.