Adepta Sororitas: Battle Sisters Squad

Games Workshop
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. június 03.
Cikkszám: GW-52-20

A csatatestvérek alkotják a Militáns Rendek túlnyomó többségét, eretnekeket, xenókat és árulókat egyaránt lelőnek fegyvereik szentháromságával – bolter, melta és flamer. Ők a császár gyalogos katonái, a dac kardja és a pajzsa hajthatatlan. Mennydörgő csapdáik alatt számtalan földönkívüli, mutáns, áruló és eretnek érte a végzetét. 

Sereg/frakció
Adepta Sororitas
16.090 Ft (12.669 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A csatatestvérek alkotják a Militáns Rendek túlnyomó többségét, eretnekeket, xenókat és árulókat egyaránt lelőnek fegyvereik szentháromságával – bolter, melta és flamer. Ők a császár gyalogos katonái, a dac kardja és a pajzsa hajthatatlan. Mennydörgő csapdáik alatt számtalan földönkívüli, mutáns, áruló és eretnek érte a végzetét. Bárhol is haladnak előre a csatatéren, a császár fénye szent hajnalként terjed, csodákban nyilvánulva meg, amelyek látják, hogy az ellenség csapásait és robbanásait lehetetlenül félrefordítják, vagy az ellenséget felemészti az igazságos megtorlás tüze. A csatatestvérek menetelnek, ujjongó imáik még hevesebben csengenek a Császár nyilvánvaló istenségének eme lélegzetelállító bizonyítékaira, és minden ravasz megszorításával egyre több méltatlan utálatosságot küldenek el, amelyek szembe mernek állni az emberiség mesterével.

Ez a készlet 10 csatatestvért és 1 tömjénező kerubot tartalmaz. A Battle Sisters csavarfegyverekkel van felszerelve, bár ezek közül akár kettő is összeszerelhető speciális fegyverrel (viharcsavar, meltagun vagy flamer). Alternatív megoldásként az egyik csatatestvér speciális fegyvert, míg egy másik nehéz fegyvert (nehéz csapást vagy nehéz lángolót) hordozhat. Az egyik csatatestvéred hordozhat egy szent Simulacrum Imperialist, két változattal a rúdra szerelve. Az összetevők lehetővé teszik egy lánckarddal vagy hatalmi karddal felfegyverzett Sister Superior megépítését és különféle távolsági fegyverek megépítését, beleértve a condemnor csavarpuskát vagy kombi-fegyvert (kombi-láng, -melta vagy -plazma).

Ez a készlet 179 műanyag alkatrészből áll, és 10 x Citadel 32 mm-es kerek alapot és 1 x Citadel 25 mm-es kerek alapot tartalmaz. Egy Adepta Sororitas átigazolási lapot is mellékelünk.