205 - 70855 Model Color - Black Glaze

Vallejo
890 Ft (701 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Raktárról azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Cikkszám: VAL-70855

Vallejo matt és átlátszatlan akril színek legmagasabb pigmentkoncentrációval, vízbázisú formulában, kifejezetten ecsettel történő felhordáshoz. A Model Color paletta nagyon kiterjedt, és magában foglalja az alapvető árnyalatokat, valamint számos referenciát, amelyet szakértőink fejlesztettek ki történelmi figurákhoz, valamint az összes járműtípushoz, repülőgéphez és katonai modellhez használt speciális színeket. 

890 Ft (701 Ft + ÁFA)
Mennyiség:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Vallejo matt és átlátszatlan akril színek legmagasabb pigmentkoncentrációval, vízbázisú formulában, kifejezetten ecsettel történő felhordáshoz. A Model Color paletta nagyon kiterjedt, és magában foglalja az alapvető árnyalatokat, valamint számos referenciát, amelyet szakértőink fejlesztettek ki történelmi figurákhoz, valamint az összes járműtípushoz, repülőgéphez és katonai modellhez használt speciális színeket. A kínálatban glazúrok, átlátszó és fluoreszkáló színek találhatók a speciális effektusok eléréséhez. Javasoljuk, hogy a színeket először alapozott felületre vigye fel; a színek gyorsan száradnak, és önterülő, homogén festékréteget képeznek, amely egyaránt tökéletes nagy felületekre és a modell legapróbb részleteire. A Model Color kivételesen jól teljesít minden felületen, rendkívüli tapadást biztosít a gyantán, műanyagokon, acélon és fehér fémeken. A szerszámokat és a ecseteket vízzel kell megtisztítani.

Biztonság: A Model Color nem gyúlékony, és nem tartalmaz oldószereket.

Csomagolás: A Model Color 17 ml-es palackokban kapható, cseppentővel. Ez a csomagolás megakadályozza, hogy a festék elpárologjon, vagy a tartályban kiszáradjon, így minimális mennyiségben használható és hosszú ideig eltartható.